Hulp nodig bij letselschade verhalen?
Bel vrijblijvend naar 010 - 4677500 voor meer informatie

Professionele Hulp

De juristen en schaderegelaars van Burgers Schaderegelingsbureau bieden professionele hulp bij het verhalen van de schade op de aansprakelijke partij.

 

Wat kan Burgers SchaderegelingsBureau voor u doen?

 

Burgers Schaderegelingsbureau houdt zich uitsluitend bezig met lestel schaderegeling ten behoeve van slachtoffers. Wij regelen uw zaak vanaf het begin tot het einde, dat wil zeggen dat wij beginnen met het instellen van een schuldvraagonderzoek. Wij beoordelen de aansprakelijkheid en corresponderen met de verzekeraars. Daarnaast voeren wij onderhandelingen en claimen wij voorschotten. Indien nodig, vragen wij medische informatie op of verzorgen wij de medische eindexpertise. Uiteraard eindigt een zaak met de financiële afwikkeling.

 

Op welke wijze wordt dit verwezenlijkt?

 

Burgers Schaderegelingsbureau verwezenlijkt dit met behulp van ervaren schaderegelaars en juristen, medisch adviseurs en een in letsel gespecialiseerde advocaat. Daarnaast hebben wij toegang tot onder andere in eigen beheer vervaardigde geavanceerde computerprogramma’s.

 

Welke schade komt zoal voor vergoeding in aanmerking?

 

  zaakschade, zoals autoschade, kledingschade, etc;
  vermindering van het gezinsinkomen als gevolg van arbeidsongeschiktheid van man of vrouw dan wel beiden;
  extra uitgaven als gevolg van verlies van zelfwerkzaamheid;
  promotieschade;
  pensioenschade;
  kosten i.v.m. huishoudelijke hulp;
  kosten i.v.m. omscholing;
  smartengeld, waaronder esthetische schade.


Bewaar onze gegevens

Er zijn talloze voorbeelden te noemen waar u mee te maken kunt krijgen, en vaak zal u pas gaan zoeken naar hulp of bijstand wanneer het ongeval net heeft plaatsgevonden. Het overkomt niet altijd een ander, het kan ook u overkomen. Als het al gebeurt is, kunt u begrijpen dat het zoeken naar een schaderegeling­bureau iets is wat u liever nog even uitstelt.
Lees verder »